طراحی سایت
فروش لیمو عمانی,فروش اینترنتی لیمو عمانی

قیمت عمده لیمو عمانی در بازار

لیمو عمانی از خانواده کدام لیموها می باشد؟ برای اطلاع از قیمت عمده لیمو عمانی باید به کجا مراجعه کرد؟ آیا قیمت های خرید لیمو عمانی در بازار مناسب ترین قیمت ها می باشد؟ جواب همه سوالات در انجیر بازار (مرکز فروش لیمو عمانی به صورت عمده ) بیابید.

شاید با شنیدن لیمو امانی یا لیمو عمانی به یاد غذای محبوب ایرانی یعنی قرمه سبزی یا قیمه بیفتید. لیمو عمانی میوه ی خشک شده ی لیمو ترش است که خشک شده ی آن به عنوان طعم دهنده یا چاشنی در غذا استفاده می شود.

 

 

خرید لیمو عمانی

برای خرید لیمو عمانی به صوت عمده یا خرده می توانید با مشاوران و متخصصان در زمینه خرید و فروش لیمو عمانی در گروه بازرگانی انجیر بازار ( پروین ) تماس بگیرید. همکاران ما در انجیر بازار شما را در تهیه بهترین کیفیت لیمو عمانی و نازل ترین قیمت یاری خواهند نمود.  شماره تماس انجیر بازار 09375291203      یا از طربق فرم تماس با ما 

لیمو عمانی یک نوع لیمو ترش است که آن را عمدتا به صورت خشک شده در طبخ مواد غذایی به خصوص خورش های ایرانی از جمله قرمه سبزی و قیمه استفاده می شود.
میوه لیمو عمانی بسیار ترش، اشتها آور، منبع ویتامین ث، مقوی معده، ضدعفونی کننده و خنک کننده می باشد. در اندونزی از آب لیمو عمانی برای درمان سرما خوردگی و سرفه بسیار استفاده می شود. این میوه دور ریز ندارد و حتی هسته خشک شده آن نیز در عطاری ها برای درمان بیماری ها تجویز می شود.

قیمت لیمو عمانی

لیمو عمانی به دلیل اینکه میوه تازه آن بسیار ترش است آن را به صورت خشک شده استفاده می کنند تا از خواص آن بهره مند شوند. قیمت لیمو عمانی در بازارها متفاوت می باشد و بسته به اینکه این لیمو محصول کدام استان بوده و زمان برداشت آن چه زمانی بوده است و مهم تر از همه کیفیت آن دارای قیمت های متفاوتی می باشد. اما بازار مرکبات ایران با داشتن نمایندگان فعال از سراسر ایران توانسته نبض بازار را در دست گرفته و مصولات مرکبات را با بهترین و مناسب ترین قیمت در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد. این نمایندگی ها قیمت عمده محصولات به ویژه لیمو عمانی را در اختیار شما قرار خواهند داد تا با آگاهی و اطمینان خرید خود را چه به صورت جزئی و چه عمده انجام دهید. این نمایندگی ها امروزه به دلیل پیشرفت کاری رسمیت بیشتری در بین خریداران و تولید کنندگان مرکبات پیدا کرده اند که این روش به رشد اقتصادی کشور نیز بسیار کمک کرده است.

لیمو عمانی و خواص آن

لیموعمانی یا لیمو امانی، لیمو ترش شیسه یا تغن از میوه‌ هایی است که خشک شده ی آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ خورش ‌های ایرانی چون قورمه ‌سبزی و قیمه استفاده می‌ کنند.خرید لیمو عمانی عمده

در لغتنامه ی دهخدا از این محصول با نام لیمو عمانی یاد شده و آن را "لیمویی ترش که از عمان آرند" معنا کرده، اما شهرت آن احتمالا به غلط "عمانی" ذکر شده است، چرا که کشور عمان فاقد مرکباتی معروف بوده و احتمالا نام درست لیمو "امانی" است، به دلیل این که شهر امان پایتخت کشور اردن از لحاظ محصول لیمو همچون کشورهای لبنان و فلسطین سرشناس است.

معمولا لیمو عمانی خشک شده را پیش از ریختن در غذا سوراخ، شکسته یا خرد می‌ کنند یا در کشورهای دیگر گاهی آن ها را کوبیده و به صورت گرد به خوراک‌ های برنجی یا در خوراک‌ های خلیجی پُرادویه با نام بهارات یا کبسا می ‌ریزند.
این چاشنی بیشتر مورد علاقه ی کشورهای عرب همسایه همچون عراق، کویت و بحرین است، اما سوال اینجاست ارزش تغذیه‌ ای لیموعمانی تا چه میزان است؟ آیا می‌ توان از اثرات درمانی‌ این چاشنی سود برد؟
لیمو عمانی گونه ی دیگری از لیمو ترش و درخت آن از خانواده ی نارنج است. لیمو عمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛ به طوری که تازه ‌اش را نمی ‌توان به تنهایی مصرف کرد. به همین دلیل آن را در آفتاب خشک می‌ کنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد.
خواص لیمو عمانی:

مواد متشکله ی لیمو عمانی را ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ‌ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می ‌دهد.
عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، 1 و 8 سینئول و لینالول تشکیل می دهد.
این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی فشار خون و چربی خون شناخته شده است.
خوردن دم ‌کرده ی آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود.
لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک ‌کننده، اشتهاآور، ضدعفونی ‌‌کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام‌ دهنده ی سرفه و سرماخوردگی است.
این چاشنی به دلیل مواد آنتی‌ اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است.

توصیه‌ ها در مورد مصرف لیمو عمانی :

1- لیمو عمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه ی آن نیز احساس می ‌شود. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، تخم‌ های آن را درآورید.
خورش قورمه سبزی
2ـ لیمو عمانی درسته در خورش ‌ها و خوراک‌ ها محل تجمع روغن غذا خواهد بود. بنابراین خوردن آن توصیه نمی‌ شود.
3ـ بهترین نوع لیمو عمانی در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز و صادراتی آن در اردن پرورش می ‌یابد.
4ـ لیمو عمانی به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف سربسته و به دور از نور نگهداری شود.
5 ـ بهتر است هنگام تهیه ی انواع خورش ‌ها و خوراک ‌ها به مقدار لازم از لیمو عمانی استفاده کنید تا استفاده از نمک در غذا به حداقل برسد.
6 ـ در برخی مناطق گرمسیر به دلیل این که نگهداری لیموترش مشکل و حمل ‌و نقل آن مقرون به صرفه نیست، آن را با تغییرات ویژه‌ ای تبدیل به لیمو عمانی می ‌کنند تا قابلیت نگهداری ‌اش برای چندین سال افزایش یابد.
7ـ معمولا رنگ لیمو عمانی آفتاب خشک، زرد قهوه ای و داخل آن سیاه رنگ است.

روش آماده‌ سازی لیمو عمانی:

لیموی شسته شده را کاملا خشک کرده درون سینی قرار داده و در مقابل نور خورشید می‌ گذارند. 2 الی 3 ساعت اول مرتب زیر و رو می‌ کنند تا تمام لیمو خشک شود و سپس به مدت 3 الی 4 روز زیر تابش نور خورشید قرار می‌ دهند تا کاملا خشک شود.

گردآوری: مریم مرادیان نیری - کارشناس تغذیه تبیان

نمای داخلی از لیمو عمانی

نمای داخلی از لیمو عمانی

مهر 03, 1396

لیمو عمانی

لیمو عمانی

مهر 03, 1396

نمایی از لیمو عمانی

نمایی از لیمو عمانی

برای خرید و یا فروش لیمو عمانی با ما تماس بگیرید

photo_2017-09-25_11-35-55

photo_2017-09-25_11-35-55

مهر 03, 1396

نمای داخلی لیمو عمانی

نمای داخلی لیمو عمانی

مهر 03, 1396

سایز بندی لیمو عمانی

سایز بندی لیمو عمانی

سایز بندی لیمو عمانی با خط کش

لیمو عمانی ، لیمو امانی

لیمو عمانی ، لیمو امانی

نمایی از لیمو عمانی

اندازه و سایز لیمو عمانی

اندازه و سایز لیمو عمانی

نمایی از لیمو عمانی ها با خط کش

کتیرا

کتیرا

نمایی از کتیرا برای فروش موجود در انبار بازرگانی

بسته بندی انجیر

بسته بندی انجیر

نمایی از بسته بندی انجیر جهت صادرات به خارج از کشور

شاه تره خشک خریدغنچه گل محمدی بذر چغندر بذر پیچ گلیسین قیمت گل مریم فلفل سیاه در بارداری فلفل سفید دمنوش آویشن و عناب خرید کشمش مویز عمده تخمه هندوانه خام روغن گلرنگ و لاغری گیاه آرمریا خرید اینترنتی آووکادو سنبل الطيب کشمش نهال تمشک بدون خار مرزنجوش کوهی قیمت اویشن شیرازی رنگ خوراکی درخت جم خرید و فروش فلفل قرمز خاصیت بادام تلخ کوهی آجیل به عربی زیره سیاه قلم دارچیننرم اعلا خرید و فروش دانه کرچک خرید انار درختچه اسپیره گلپر سرتی پیاز خشک نرم قیمت زیره کوهی سکنگور خرید دمنوش بزرک طلایی بذر خارمریم ریشه کاسنی فروش دانه کینوا وارد کننده اسانس هلیله زرد قیمت چنار قیمت نوئل آبی بذر کینوا بادرنجبویه افتیمون گیاه یشم گیاه ترون هلباد هرس بونسای فیکوس مریم گلی خشک قیمت آلسترومریا طریقه خشکاندن توت شوید خشک شده جوهر لیمو بونسای میوه اطلسی هلندی گل شکوفه مصنوعی شیرین کردن الوک فروش سانسوریا شیرین بیان شیراز شمعدانی پاکوتاه هلندی سکبینج دمنوش سها بومادران سرگل بهترین بذرهندوانه قیمت بید مجنون قیمت بونسای فیکوس دریافت مجدد کد رهگیری سرشماری گل نسترن فرانسوی بسته بندی ادویه در منزل روش درست کردن شیره توت بلوبری فروش قیمت پودر فلفل قرمز فروش کشمش تیزابی زنجبیل قلم هندی خواص فلفل سیاه برای مو تلغ ادویه پلویی میوه ازگیل ژاپنی دمنوش گل میخک چگونگی خشک کردن توت قیمت آواکادو قدومه شیرازی سایت جامع گل و گیاه توت بخارایی بنسای پاچیرا قیمت خرید آلوورا گل آگلونما قرمز چاشنی سالاد نعنا توتونی اعلا فروش تراریوم ریشه زرشک خواص بلیله تخم گشنیز سرتی کاسنی برگ خوردن مویز ناشتا خرید اینترنتی میوه انواع درخت بيد اموزش خشک کردن توت قیمت انار سفید فروش بذر کرفس