طراحی سایت

قیمت عمده لیمو عمانی در بازار

لیمو عمانی از خانواده کدام لیموها می باشد؟ برای اطلاع از قیمت عمده لیمو عمانی باید به کجا مراجعه کرد؟ آیا قیمت های خرید لیمو عمانی در بازار مناسب ترین قیمت ها می باشد؟ جواب همه سوالات در انجیر بازار (مرکز فروش لیمو عمانی به صورت عمده ) بیابید.

شاید با شنیدن لیمو امانی یا لیمو عمانی به یاد غذای محبوب ایرانی یعنی قرمه سبزی یا قیمه بیفتید. لیمو عمانی میوه ی خشک شده ی لیمو ترش است که خشک شده ی آن به عنوان طعم دهنده یا چاشنی در غذا استفاده می شود.

 

 

خرید لیمو عمانی

برای خرید لیمو عمانی به صوت عمده یا خرده می توانید با مشاوران و متخصصان در زمینه خرید و فروش لیمو عمانی در گروه بازرگانی انجیر بازار ( پروین ) تماس بگیرید. همکاران ما در انجیر بازار شما را در تهیه بهترین کیفیت لیمو عمانی و نازل ترین قیمت یاری خواهند نمود.  شماره تماس انجیر بازار 09375291203      یا از طربق فرم تماس با ما 

لیمو عمانی یک نوع لیمو ترش است که آن را عمدتا به صورت خشک شده در طبخ مواد غذایی به خصوص خورش های ایرانی از جمله قرمه سبزی و قیمه استفاده می شود.
میوه لیمو عمانی بسیار ترش، اشتها آور، منبع ویتامین ث، مقوی معده، ضدعفونی کننده و خنک کننده می باشد. در اندونزی از آب لیمو عمانی برای درمان سرما خوردگی و سرفه بسیار استفاده می شود. این میوه دور ریز ندارد و حتی هسته خشک شده آن نیز در عطاری ها برای درمان بیماری ها تجویز می شود.

قیمت لیمو عمانی

لیمو عمانی به دلیل اینکه میوه تازه آن بسیار ترش است آن را به صورت خشک شده استفاده می کنند تا از خواص آن بهره مند شوند. قیمت لیمو عمانی در بازارها متفاوت می باشد و بسته به اینکه این لیمو محصول کدام استان بوده و زمان برداشت آن چه زمانی بوده است و مهم تر از همه کیفیت آن دارای قیمت های متفاوتی می باشد. اما بازار مرکبات ایران با داشتن نمایندگان فعال از سراسر ایران توانسته نبض بازار را در دست گرفته و مصولات مرکبات را با بهترین و مناسب ترین قیمت در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد. این نمایندگی ها قیمت عمده محصولات به ویژه لیمو عمانی را در اختیار شما قرار خواهند داد تا با آگاهی و اطمینان خرید خود را چه به صورت جزئی و چه عمده انجام دهید. این نمایندگی ها امروزه به دلیل پیشرفت کاری رسمیت بیشتری در بین خریداران و تولید کنندگان مرکبات پیدا کرده اند که این روش به رشد اقتصادی کشور نیز بسیار کمک کرده است.

لیمو عمانی و خواص آن

لیموعمانی یا لیمو امانی، لیمو ترش شیسه یا تغن از میوه‌ هایی است که خشک شده ی آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ خورش ‌های ایرانی چون قورمه ‌سبزی و قیمه استفاده می‌ کنند.خرید لیمو عمانی عمده

در لغتنامه ی دهخدا از این محصول با نام لیمو عمانی یاد شده و آن را "لیمویی ترش که از عمان آرند" معنا کرده، اما شهرت آن احتمالا به غلط "عمانی" ذکر شده است، چرا که کشور عمان فاقد مرکباتی معروف بوده و احتمالا نام درست لیمو "امانی" است، به دلیل این که شهر امان پایتخت کشور اردن از لحاظ محصول لیمو همچون کشورهای لبنان و فلسطین سرشناس است.

معمولا لیمو عمانی خشک شده را پیش از ریختن در غذا سوراخ، شکسته یا خرد می‌ کنند یا در کشورهای دیگر گاهی آن ها را کوبیده و به صورت گرد به خوراک‌ های برنجی یا در خوراک‌ های خلیجی پُرادویه با نام بهارات یا کبسا می ‌ریزند.
این چاشنی بیشتر مورد علاقه ی کشورهای عرب همسایه همچون عراق، کویت و بحرین است، اما سوال اینجاست ارزش تغذیه‌ ای لیموعمانی تا چه میزان است؟ آیا می‌ توان از اثرات درمانی‌ این چاشنی سود برد؟
لیمو عمانی گونه ی دیگری از لیمو ترش و درخت آن از خانواده ی نارنج است. لیمو عمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛ به طوری که تازه ‌اش را نمی ‌توان به تنهایی مصرف کرد. به همین دلیل آن را در آفتاب خشک می‌ کنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد.
خواص لیمو عمانی:

مواد متشکله ی لیمو عمانی را ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ‌ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می ‌دهد.
عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، 1 و 8 سینئول و لینالول تشکیل می دهد.
این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی فشار خون و چربی خون شناخته شده است.
خوردن دم ‌کرده ی آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود.
لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک ‌کننده، اشتهاآور، ضدعفونی ‌‌کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام‌ دهنده ی سرفه و سرماخوردگی است.
این چاشنی به دلیل مواد آنتی‌ اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است.

توصیه‌ ها در مورد مصرف لیمو عمانی :

1- لیمو عمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه ی آن نیز احساس می ‌شود. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، تخم‌ های آن را درآورید.
خورش قورمه سبزی
2ـ لیمو عمانی درسته در خورش ‌ها و خوراک‌ ها محل تجمع روغن غذا خواهد بود. بنابراین خوردن آن توصیه نمی‌ شود.
3ـ بهترین نوع لیمو عمانی در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز و صادراتی آن در اردن پرورش می ‌یابد.
4ـ لیمو عمانی به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف سربسته و به دور از نور نگهداری شود.
5 ـ بهتر است هنگام تهیه ی انواع خورش ‌ها و خوراک ‌ها به مقدار لازم از لیمو عمانی استفاده کنید تا استفاده از نمک در غذا به حداقل برسد.
6 ـ در برخی مناطق گرمسیر به دلیل این که نگهداری لیموترش مشکل و حمل ‌و نقل آن مقرون به صرفه نیست، آن را با تغییرات ویژه‌ ای تبدیل به لیمو عمانی می ‌کنند تا قابلیت نگهداری ‌اش برای چندین سال افزایش یابد.
7ـ معمولا رنگ لیمو عمانی آفتاب خشک، زرد قهوه ای و داخل آن سیاه رنگ است.

روش آماده‌ سازی لیمو عمانی:

لیموی شسته شده را کاملا خشک کرده درون سینی قرار داده و در مقابل نور خورشید می‌ گذارند. 2 الی 3 ساعت اول مرتب زیر و رو می‌ کنند تا تمام لیمو خشک شود و سپس به مدت 3 الی 4 روز زیر تابش نور خورشید قرار می‌ دهند تا کاملا خشک شود.

گردآوری: مریم مرادیان نیری - کارشناس تغذیه تبیان

فروش تضمینی و با کیفت غنچه و پر گل محمدی جهت صادرات و مصارف دیگر به صورت عمده

 

فروش گلرنگ - جایگزینی مناسب وارزان قیمت برای زعفران - دارای مصارف دارویی

 

فروش عمده پسته

 

 

 

فروش عمده انجیر

خرید و فروش عمده سقز با بهترین کیفیت و قیمت تضمینی