طراحی سایت

خرید انجیر

انجیر خشک از اصلی‌ترین محصولات خشکبار ارائه شده در فروشگاه انجیر بازار و مرکز خشکبار ایران بوده که به‌صورت مستقیم و از تولید به بازار مصرف عرضه می‌گردد. با توجه به وجود انواع انجیر خشک متنوع در بازار و قیمت‌های بسیار متغیر این نوع محصول، به دلیل سلایق گوناگون و نیز توان اقتصادی متفاوت افراد، سعی شده ضمن ارائه محصولات برتر با کیفیت مرغوب و قیمت مناسب، نمونه‌های دیگر نیز در اختیار متقاضیان عزیز قرار گیرد. فروش انجیر خشک در فروشگاه انجیر بازار به صورت تلفنی و اینترنتی امکان سفارش گذاری و خرید انجیر وجود دارد. قیمت مناسب انجیر خشک عرضه شده نیز به دلیل مستقر بودن انجیر بازار در بزرگ ترین انجیرستان دیم انجیر جهان ( انجیر استهبان و انجیر نی ریز ) به صورت مستقیم و بی واسطه عرضه می شود. از این رو مشتریان عزیز می‌توانند به‌صرفه‌ترین و اقتصادی‌ترین خرید انجیر را به همراه کیفیت محصول از بازرگانی انجیر بازار تجربه نمایند.

نکته مهمی که می‌توان به آن اشاره کرد اینکه عناوین منتسب به انواع انجیر خشک موجود در بازرگانی انجیر بازار ، قراردادی بوده و از استاندارد خاصی تبعیت نمی‌کند و صرفا به دلیل تمایز بین انواع مختلف این محصول انتخاب شده‌اند. در صورتی که قصد خرید انجیر را دارید توصیه می‌کنیم توضیحات خاص هر نمونه محصول را مطالعه فرمایید. جهت آشنایی با فرآیند تولید انجیر خشک و چگونگی دسته‌بندی آن نیز مطالعه مقالات مربوطه را در همین سایت به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 

خرید و فروش ویژه انجیر

برای خرید با ما تماس بگیرید : 09375291203

تماس با ما

خرید عمده انجیر و صادارات انجیر خشک

با توجه به قرار گیری تیم بازرگانی انجیر بازار در مرکز و بزرگ ترین انجیرستان دیم جهان ( استهبان) واقع شده است ، خرید و فروش عمده و خرده انجیر خشک استهبان و انجیر نی ریز از یک کیلو تا فروش برای صادرات در مرکز خشکبار ایران ( انجیر بازار ) به خوبی ، با کیفیت برتر و قیمت مناسب و رقابتی و دسته اول ارایه می گردد.

 

انجیر را به صورت مستقیم و واسط از باغدار تهیه کنید.

تیم مدیریتی انجیر بازار با توجه به قرار داشتن در منطقه جغرافیایی بزرگترین انجیرستان ارگانیک دیم جهان در شرق استان فارس (استهبان ، نی ریز) انجیر با کیفیت و بهترین قیمت بدون واسطه مستقیم از باغدار را ارائه میدهد.

 

 

انواع انجیر خشک و چگونگی دسته بندی آن

همان‌گونه که می‌دانید انواع انجیر خشک مختلف با کیفیت متفاوت در بازار وجود دارد.  تفاوت آنها و چگونگی دسته‌بندی این میوه را تشریح می کنیم. چه اینکه این موضوع ممکن است مورد سوال برخی از افراد بوده و آنها را در خرید انجیر خشک مناسب یاری دهد.

محصولات یک باغ و یا حتی یک درخت انجیر طیف وسیعی از انواع انجیر خشک با کیفیت متفاوت را دارا می‌باشد. این تفاوت هم از حیث اندازه و هم رنگ و نیز سلامت محصول است. در واقع ثمرات یک درخت انجیر شامل دانه بندی ریز و درشت و نیز رنگ سفید، کرمی و زرد تا قهوه‌ای روشن و حتی قهوه‌ای تیره می‌باشد. البته بسته به شرایط محیطی، درصد انجیر خشک مرغوب یک درخت نسبت به درخت دیگر ممکن است تفاوت زیادی داشته باشد. اما بدون شک تمام محصولات یک درخت، در یک و حتی دو درجه کیفیتی قرار نخواهند گرفت. از این رو محصول به‌دست آمده به منظور ارائه به بازار و امکان قیمت‌گذاری مناسب، بایستی دسته بندی گردد. این‌کار در باغ‌های تولیدی با تمایل باغدار به صورت دستی و در کارخانه‌ها به کمک دستگاه مخصوص انجام می‌شود. حسن دسته بندی انجیر خشک با دستگاه در اندازه یکسان تمامی دانه‌های یک دسته می‌باشد. با این حال جداسازی به‌صورت دستی از نظر سلامت محصول جدا شده می‌تواند وضعیت بهتری داشته باشد.

 

دسته بندی انجیر خشک در باغ

باغ‌داران معمولا سعی می‌کنند در حداقل حالات، ضعیف‌ترین دانه‌های انجیر خشک را جدا نموده و دو نمونه انجیر خشک داشته باشند. بدیهی است این نوع دسته بندی برای ارائه به بازار و امکان قیمت‌گذاری، همچنان نیازمند تقسیم‌بندی بیشتری است. بنابراین بسته به تمایل باغدار، ممکن است محصولات یک باغ در حداقل ممکن ۲ یا ۳ دسته و در موارد بیشتر تا ۵ و یا ۶ دسته تقسیم گردد.

با توجه به تفاوت زیاد در ظاهر میوه انجیر خشک، دسته بندی بیشتر آن نیز ممکن است صورت گیرد. اما معمولا افزایش دسته‌ها به بیش از ۵ دسته توسط باغدار انجام نمی‌شود. این‌کار به منظور تسهیل در فروش توسط واسطه‌های بازار صورت می‌گیرد. دسته بندی مختلف انجیر خشک توسط باغداران معمولا با عبارات زیر عنوان می‌شوند. 

  1. انجیر خشک پرک
  2. انجیر خشک خندان
  3. انجیر خشک صدیک (صد و یک یا ۱۰۱) درجه ۱ و ۲
  4. انجیر خشک معمولی درجه ۱ و ۲
انواع انجیر خشک تعریف شده و مرسوم
 
 

در مورد دسته‌بندی انجیر خشک آنچه به‌صورت تعریف شده در اختیار می‌باشد به‌صورت جدول زیر است:

 

دسته بندی انجیر خشک

اما واقعیت این است که در بازار برای دسته‌بندی انجیر خشک تقسیم‌بندی بیشتری را بکار می‌برند که حتی ممکن است تا حدودی با اطلاعات جدول فوق متفاوت باشد.

بر این اساس، انواع انجیر خشک موجود را می‌توان در دسته‌های زیر نام برد:

انجیر خشک درجه AAA یا سوپر

این نمونه محصول معادل انجیر خشک پرک ذکر شده قبلی می‌باشد. در این دسته، تمامی دانه‌ها خندان (شکفته یا دهان‌باز)، اندازه آنها بزرگتر از ۲۴ میلی‌متر و رنگ آنها نیز زرد و سفید می‌باشد.

انجیر خشک صد یک (۱۰۱) شیرازی (معادل انجیر خشک خندان ممتاز)

در این نمونه محصول اندازه دانه‌ها ۲۰ تا ۲۴ میلی‌متر و رنگ آنها زرد و سفید می‌باشد.

انجیر خشک درجه AA

اندازه دانه‌ها حدود ۲۲ میلی‌متر و رنگ محصول معمولا زرد و سفید می‌باشد. برخی دانه‌ها نیز خندان (دهان باز) می‌باشند.

انجیر خشک درجه A

اندازه دانه‌ها در این دسته حدود ۲۰ میلی‌متر بوده و رنگ آنها روشن می‌باشد.

انجیر خشک درجه AB

دانه‌بندی انجیر خشک تنوع بیشتری دارد اما معمولا در حدود ۱۸ میلی‌متر می‌باشند.

انجیر خشک درجه B

اندازه دانه‌ها از ۱۴ تا ۲۰ میلی‌متر متفاوت است. درصد انجیر تیره‌رنگ در این نوع از انواع قبلی بیشتر است.

قابل توجه اینکه درصد دانه‌های خندان (دهان‌باز) موجود در انواع مختلف، قیمت نهایی محصول را به‌شدت متاثر می‌سازد.

مشکل عدم شناخت و تفاوت دیدگاه‌ها

نکته مهمی که بایستی به آن اشاره کرد اینکه به دلیل شفاف نبودن موارد مرتبط با دسته‌بندی محصول و عدم شناخت دقیق، تصور افراد از انواع انجیر خشک موجود ممکن است تابع استاندارد خاصی نبوده و هر شخص با تصور خاص خود از نام‌های مرسوم برای محصول خود استفاده کند. این مشکل در باغات تولیدی، به دلیل تفاوت زیاد در کیفیت کلی محصولات یک باغ با باغ دیگر، چشم‌گیرتر است. به‌گونه‌ای که ممکن است یک دسته مشابه در دو باغ، تفاوت ظاهری و قیمتی زیادی با هم داشته باشند.

در صورتی که تمایل دارید در مورد نحوه خرید انجیر خشک و یا نحوه فروش انجیر خشک و یا صادرات انجیر اطلاعات بیشتری دریافت نمایید می توانید با همکاران ما در انجیر بازار تماس حاصل بفرمایید. 

 

همکاران ما شما را در راهنمایی خواهند کرد.

 

انجیر - ویکی پدیا

انجیر ” بَر ” گویش محلی است که مردم استهبان و نی ریز و بسیاری از باغداران دیگر نیز به کار می برند .
انجیر بَر دارای انواع متفاوتی شامل دانه سفید ، خرمایی ، شاه انجیری ، کوهکی و … است . این عمل همان گرده افشانی است . در ماه های خرداد و تیر هر سال بازار (انجیر بر) داغ است .
مالکان انجیر بَر ، انجیر خود را بلافاصله بعد از چیدن به بازار عرضه می کنند. چیدن بَر ، صبح زود هنگام روشن شدن هوا آغاز و تا بخواهد هوا گرم شود ادامه می یابد و فقط انجیر های رسیده انتخاب میشوند. انجیر بر ، فقط دستچین میشود . انجیر بَر قیمت بالایی دارد و خریداران هنگام خرید دقت زیادی دارند . اگر یک باغدار بتواند بموقع انجیر بَر را تهیه و عمل گرده افشانی انجیر را به طور عالی انجام دهد نتیجه مطلوبی را خواهد گرفت.

برای این کار تعداد ۲۰ الی ۳۰ یا بیشتر انجیر بر را درون قوطی های آویزان شده به درخت انجیر میریزند. درون انجیر بَر پشه هایی وجود دارد . این پشه ها با ورود به میوه کال انجیر (اشکک) که ۹ الی ۱۳ میلی متر هستند عمل تلقیح و گرده افشانی را انجام میدهند . قبل از بر دادن اگر باران ببارد باید تا پایان بارندگی صبر کرد ، اما اگر بعد از بر دهی بلافاصله باران بگیرد تمامی زحمات باغدار به هدر می رود و باید مجددا این کار را تکرار کند . لازم به ذکر است که یک باغدار حرفه ای انجیر باید گرده افشانی را به دفعات و مقدار لازم انجام دهد تا نتیجه عالی را به دست آورد .

فروش تضمینی و با کیفت غنچه و پر گل محمدی جهت صادرات و مصارف دیگر به صورت عمده

 

فروش گلرنگ - جایگزینی مناسب وارزان قیمت برای زعفران - دارای مصارف دارویی

 

فروش عمده پسته

 

 

 

فروش عمده انجیر

خرید و فروش عمده سقز با بهترین کیفیت و قیمت تضمینی