ما ارایه دهنده و صادر کننده عمده انواع خشکبار ، حبوبات و گیاهان دارویی در داخل و خارج از کشور هستیم . 
جهت خرید و فروش تمامی محصولات به صورت عمده با ما تماس بگیرید .
09375291203 (تلگرام و واتس آپ )
09171333834

فروش تضمینی و با کیفت غنچه و پر گل محمدی جهت صادرات و مصارف دیگر به صورت عمده

 

فروش گلرنگ - جایگزینی مناسب وارزان قیمت برای زعفران - دارای مصارف دارویی

 

فروش عمده پسته

 

 

 

فروش عمده انجیر

خرید و فروش عمده سقز با بهترین کیفیت و قیمت تضمینی

 

 

خرید چای ترش

33709

انجیر بازار پخش مستقیم  انواع گیاهان دارویی ، ادویه جات ، آجیل و خشکبار بصورت عمده و جزئی

خرید و فروش عمده کلخنگ

میوه ای کوچک به اندازه دانه های گندم و سبزرنگ که در کوه ها و شیار سنگ ها رشد می کند مزه ای چرب مانند و کمی ترش دارد برای تقویت حافظه و مخلوط آن با چند گیاه دیگر برای سینه درد خوب است.

کاربرد کلخنگ

کاربرد کلخنگ، بن یا پسته کوهی بَنِه یا پسته کوهی، درختی از سرده پسته است که واریته‌های مختلفی از آن وجود دارد و خنجک یا کلخنگ هم نام دارد. کلخنگ برای خوشبو کردن دوغ و روغن حیوانی و همچنین در درست کردن ترشی استفاده می‌کنند.

کلخنگ

 نام علمی: PISTACIA KHINJUK

نام انگلیسی:Lentisque Bombay در متون طب سنتی حبه الخضراء میوه‌ای کوچک به اندازۀ دانه‌های گندم و سبزرنگ که در کوه‌ها و شیار سنگ‌ها رشد می‌کند مزه‌ای چرب مانند و کمی ترش دارد برای تقویت حافظه و مخلوط آن با چند گیاه دیگر برای سینه درد خوب است.

درختی است دو پایه، دارای برگ‌های تک شانه‌ای (واجد یک تا ٧ برگچه) برگچه‌ها بیضوی تخم مرغی شکل، گل آذین نر خوشه مرکب به طول ۵ تا ١٢ سانتیمتر و گل آذین ماده خوشه مرکب به طول ٧ تا ١۵ سانتیمتر میوه پسته وحشی شفت کوچک (بطول ۵ تا ٨ میلیمتر وعرض ۴ تا ۶ میلیمتر) ابتدا صورتی سپس قرمز و در زمان رسیدن کامل، پوشش میوه سبز رنگ می‌باشد. خواص و فواید کلخنگ، بنه یا پسته کوهی کلخنگ مسکن درد کمر، درد پشت و درد قولنج است. ضماد بنه (کلخنگ) در درمان ورم‌ها و زخم‌های سخت مفید میباشد.

طبع کلخنگ

طبع کلخنگ تازه گرم و خشک بوده و خشک آن خیلی گرم و خشک است. خوردن میوه بنه جهت تقویت نیروی جنسی مفید است. از نظر طب سنتی کلخنگ دارای طبعی گرم و خشک است و به همین دلیل بیشتر در فصل های سرد سال مصرف می شود. 

خواص درمانی کلخنگ

کلخنگ دارای مواد مغذی بسیاری مانند ویتامین A، گروه ویتامین های B و ویتامینD است که به همین دلیل در درمان و یا تسکین دردهای ناشی از برخی از بیماری ها تاثیر فوق العاده ای دارد. خواص درمانی کلخنگ عبارتند از:

  • 1- مصرف کلخنگ درد کمر، درد پشت و درد قولنج را تسکین می دهد.
  • 2- در طب سنتی برای درمان ورم ها و زخم ها از ضماد ساخته شده از کلخنگ استفاده می شود.
  • 3- مصرف کلخنگ موجب تقویت اعصاب می شود.
  • 4- برای جلوگیری از پوکی استخوان و همچنین درمان نرمی استخوان مصرف کلخنگ توصیه شده است. علاوه بر این برای افزایش استحکام ناخن ها و جلوگیری از شکستگی آنها می توان از کلخنگ استفاده کرد.
  • 5- می توان برای پیشگیری از شبکوری از کلخنگ استفاده کرد.
  • 6- در گذشته برای درمان ترک لب از کلخنگ استفاده می کردند.
  • 7- مصرف کلخنگ موجب تقویت و افزایش قوای جنسی هم در زنان و هم در مردان می شود.
  • 8- برای درمان اختلالات قاعدگی مصرف کلخنگ موثر است. (کلخنگ قاعده آور است)
  • 9- در طب سنتی برای درمان اسهال از دمنوش پوست و برگ کلخنگ استفاده می شود.
  • 10- از آنجایی که کلخنگ دارای آنتی اکسیدان های بسیار است، مصرف آن موجب سم زدایی کبد می شود.
  • 11- برای درمان سردرد های مزمن می توان از کلخنگ استفاده کرد.
  • 12- کلخنگ برای درمان کم خونی نیز موثر است.
  • 13- در طب سنتی برای رویش مو در افرادی که دچار طاسی شده اند، از ضماد سوخته کلخنگ استفاده می شود.
  • 14- برای تقویت کلیه ها و همچنین دفع سنگ های کلیه مصرف کلخنگ مفید می باشد.
  • 15- کلخنگ برطرف کننده خلط است، بنابراین برای برطرف کردن خلط های سینه و ریه می توان از آن استفاده کرد.
  • 16- جهت باز شدن رنگ پوست می توان از کوبیده کلخنگ به عنوان ماسک استفاده کرد. استفاده مستمر از این روش، برای برطرف کردن و یا حداقل کاهش و کمرنگ کردن لکه های قهوه ای پوست تاثیرگذار است.
  • 17 کلخنگ دارای خاصیت ضد میکروبی است و می توان به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی برای درمان بیماری های عفونی استفاده کرد.
  • 18- کلخنگ تسکین دهنده دردهای مفاصل به خصوص درد ناحیه ساق پا می باشد.
  • 19- برای کاهش سرفه نیز می توان از کلخنگ استفاده کرد.
  • 20- در طب سنتی برای خارج کردن کرم معده از آن، مصرف کلخنگ توصیه شده است.

طرز تهیه ترشی کلخنگ (بنه)

ابتدا ونوشک (بنه یا کلخنگ) را شسته و در سبدی بگذارید تا آب آن برود و سپس اگر دوست داشتید بنه ها را دانه کنید و یا هم با ساقه به همان صورت درون شیشه ای بریزید و هر لایه که درون شیشه می گذارید مابین آن نمک پاشیده و بعد روی آن به مقدار لازم سرکه ریخته و درب ظرف را محکم ببندید. نکته ی مهم است که ترشی کلخنگ سرکه را به خود میکشد و به همین دلیل بعد از چند روز نگاه کنید اگر سرکه لازم داشت به آن بیفزایید و ظرف حاوی ترشی را حتما در جای سرد یا یخچال قرار نگهداری کنید.

مضرات مصرف کلخونگ

طبع کلخنگ گرم است و برای افراد گرم مزاج مضر است. به دلیل قاعده آور بودن بنه بهتر است در دوران بارداری با مشورت پزشک نسبت به خوردن آن تصمیم گیری شود که مشکلی پیس نیاید

  نظرات

نظری وجود ندارد.

نام
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظر
Sort by:
ثبت اطلاعات خریداران و فروشندگان
لیست تامین کنندگان